Crediteuren MedewerkerHieronder vind je alle Crediteuren Medewerker vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Teamleider Crediteuren

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een Rotterdamse organisatie (actief als toeleverancier aan de logistiek en scheepvaart) zoekt een ervaren Medewerker Crediteuren met leidinggevende capaciteiten. In deze functie ga je aan de slag met de periodieke rapportages, ben je verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie én voer je controles uit op de balansposten. Naast het standaard takenpakket denk je mee met het verbeteren van processen, lever je een bijdrage aan de jaarlijkse audit en ben je actief als leidinggevende op de crediteurenadministratie. Beschik jij over leidinggevende capaciteiten en minimaal vijf jaar werkervaring op de crediteurenadministratie?

  meer over deze vacature
 • Medewerker Crediteuren

  Rotterdam MBO Fulltime

  Een groot logistiek dienstverlener in Rotterdam zoekt een Medewerker Crediteuren. Als Medewerker Crediteuren verzorg je in teamverband de crediteurenadministratie van a tot z. In deze dynamische branche is het belangrijk dat je bestand bent tegen hectiek. Voor deze functie heb jij minimaal een MBO 4 diploma richting financieel en ervaring met Exact Globe. Hier krijg je een salaris tussen de € 2.500,- en € 2.900,- bruto per maand voor terug. Naast het salaris krijg je ook een dertiende maand. Heb jij ervaring als Medewerker Crediteuren of heb jij de crediteurenadministratie verzorgd als Financieel Administratief Medewerker?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles