ControllerHieronder vind je alle Controller vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Financieel Adviseur

  Den Haag HBO Fulltime

  Een advieskantoor dat financiële expertise op maat levert voor MKB organisaties zoekt ter versterking van het team een Financieel Adviseur. Heb jij ervaring op de samenstelpraktijk maar zoek je een uitdaging buiten de accountancy? In deze functie ga je bij jouw klanten op de stoel zitten van de Controller of CFO, maak je de financiële cijfers op en kijk je met de directie van het bedrijf heel gericht naar de toekomst. Alles met het gezamenlijke doel om de financiële positie van klanten te verbeteren. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Accountant (Controlepraktijk)

  Amsterdam HBO Fulltime

  Een snelgroeiende organisatie, gericht op financieel advies binnen Noord- en Zuid-Holland, is op zoek naar een Senior Assistent Accountant voor hun controlepraktijk. Samen met de controleleider geef je de afdeling vorm en ben je tijdens de jaarrekeningcontrole het aanspreekpunt voor klanten. Heb je 2-5 jaar ervaring op een controlepraktijk? Aarzel niet en reageer nu!

  meer over deze vacature
 • Medewerker Finance & Control

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een advieskantoor in regio Drechtsteden zoekt een Medewerker Finance & Control. In deze uitdagende functie kun jij jezelf als HBO'er enorm ontwikkelen op het controlerende, financiële en procesmatige vlak. Je maakt namelijk onderdeel uit van een ervaren team financials. Ben jij de persoon die de administratie verzorgt, rapportages opstelt en het management adviseert? 

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles