BoekhouderHieronder vind je alle Boekhouder vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Boekhouder

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt naar een ervaren Boekhouder. Naast het opstellen van diverse rapportages en het controleren van de crediteuren, debiteuren en grootboek, fungeer je als rechterhand van de Finance Manager. Het gaat hier om een administratie met een omzet boven de 100 miljoen euro per jaar. Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in financiële richting én minimaal vijf jaar werkervaring als Boekhouder?

  meer over deze vacature
 • Boekhouder

  Rotterdam HBO Parttime

  Een uitgeverij in Rotterdam zoekt een Boekhouder voor 24 uur per week. In deze veelomvattende functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie en ben je actief met de salarisadministratie en verzekering- en pensioenkwesties. Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en kun jij een financiële administratie zelfstandig voeren?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles