BelastingadviseurHieronder vind je alle Belastingadviseur vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Belastingadviseur

  Rotterdam WO Fulltime

  Een ambitieuze organisatie, dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van accountancy en belastingadvies, zoekt een Belastingadviseur. Ben jij universitair afgestudeerd, heb jij minimaal twee jaar ervaring als Belastingadviseur en ben jij commercieel ingesteld?

  meer over deze vacature
 • Senior Belastingadviseur

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een Accountants- en Belastingadvieskantoor in Rotterdam is op zoek naar een Senior Belastingadviseur. In deze rol stuur jij dagelijks medewerkers aan en ben je het aanspreekpunt voor jouw klantportefeuille? Beschik jij minimaal over een HBO diploma in fiscale richting en 5 tot 10 jaar relevante werkervaring? 

  meer over deze vacature
 • Fiscaal Adviseur

  Haarlem WO Fulltime

  Een financiële dienstverlener (werkgebied Noord- en Zuid Holland) is op zoek naar een ervaren Belastingadviseur, die een eigen cliëntenportefeuille kan opbouwen en hen kan adviseren op fiscaal gebied. Het huidige cliëntenbestand bestaat veelal uit MKB bedrijven, variërend van 10 tot 300 man personeel, die zij in de volle breedte adviseren.

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles