Assistent ControllerHieronder vind je alle Assistent Controller vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Assistent Controller

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener zoekt een Assistent Controller. Als Assistent Controller krijg je de kans om ervaring op te doen en je steeds verder te ontwikkelen. Naast het controleren van het grootboek voer je de financiële administratie en heb je contact met diverse klantrelaties. Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in financiële richting én twee jaar ervaring als Assistent Controller of Financieel Administratief Medewerker?

  meer over deze vacature
 • Assistent Controller

  Westland HBO Fulltime

  Een logistieke organisatie zoekt ter versterking van de financiële administratie een Assistent Controller. In deze functie ben je zowel actief met het verzorgen van de financiële administratie als met het opmaken van rapportages en het uitvoeren van controles. Beschik jij over een HBO diploma in de richting financieel en enkele jaren ervaring als Financieel Administratief Medewerker of Assistent Controller?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles