Assistent ControllerHieronder vind je alle Assistent Controller vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Assistent Controller

  Hoogvliet HBO Fulltime

  Een administratiekantoor in Rotterdam Hoogvliet is op zoek naar een Assistent Controller. In deze functie assisteer je de Controller bij het verzorgen van de fiscale aangiften en het opstellen van de jaarrekeningen en financiële rapportages. Beschik jij over een diploma HBO Bedrijfseconomie en ben jij bekend met Exact Online en PM Software?

  meer over deze vacature
 • Assistent Controller

  Amsterdam HBO Fulltime

  Een welbekende groothandel in kleding is op zoek naar versterking op de afdeling Financial Reporting. Ben je analytisch onderlegd en heb jij ervaring met het samenstellen van jaarrekeningen? Dan zien wij graag jouw cv tegemoet!

  meer over deze vacature
 • Boekhoudkundig Medewerker

  Amsterdam HBO Fulltime

  Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie, waarbij je een eigen klantenbestand hebt? Dan is de positie van Boekhoudkundig Medewerker bij een leverancier van medische programma's wellicht iets voor jou. Zij zoeken ter uitbreiding van het huidige team een nieuwe collega die startende ondernemingen ondersteunt op financieel gebied. 

  meer over deze vacature
 • Assistent Controller

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationaal logistiek dienstverlener is naast een Financieel Medewerker ook op zoek naar een Assistent Controller. Naast het opstellen van diverse rapportages en het controleren van de crediteuren, debiteuren en grootboek, fungeer je als rechterhand van de Finance Manager. Beschik jij over een afgeronde HBO opleiding in financiële richting én minimaal vijf jaar werkervaring als Assistent Controller?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles