Assistent ControllerHieronder vind je alle Assistent Controller vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Financieel Medewerker

  Dordrecht HBO Fulltime

  Een advieskantoor in Dordrecht zoekt ter versterking van het team een Financieel Medewerker. In deze afwisselende baan kun jij jezelf als HBO'er enorm ontwikkelen op het controlerende, financiële en procesmatige vlak. Je maakt namelijk onderdeel uit van een ervaren team financiële krachten. Ben jij de persoon die zorgt voor de boekhouding, begrotingen, prognoses en rapportages? 

  meer over deze vacature
 • Assistent Controller

  Rotterdam HBO Fulltime

  Een internationale organisatie, actief als agent in Europa m.b.t. verschepingen in o.a petrochemie en offshore, zoekt naar een Assistent Controller. In deze functie ben je naast het volledig verzorgen van de financiële administratie actief met periodieke rapportages en uitvoeren van financiële analyses. Ben jij de gedreven en enthousiaste Assistent Controller die samen met collega's de verantwoording neemt over de financiële rapportages van één van de entiteiten?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles