Assistent AccountantHieronder vind je alle Assistent Accountant vacatures. Staat je gewenste vacature er niet bij of zijn er geen vacatures meld je dan direct aan voor de Job Alert (vacatures op maat) en mis nooit meer je favoriete vacatures.

 • Assistent Accountant

  Zaandam HBO Fulltime

  Een regionaal accountantskantoor (actief in Noord Holland), is op zoek naar een Gevorderde Assistent Accountant ter versterking van hun team. Heb je reeds ervaring met het werken op een administratie- en/of accountantskantoor? Heb je een HBO opleiding op financieel gebied afgerond, of sta je op het punt deze af te ronden? Dan komen wij graag met jou in contact!

  meer over deze vacature
 • Assistent Accountant

  Regio Rotterdam HBO Fulltime

  Een vooruitstrevende vennootschap van Accountants en Belastingadviseurs zoekt ter versterking van het team een Assistent Accountant. Opstellen van jaarrekeningen, aangiften verzorgen en het maken van prognoses zijn jouw voornaamste taken voor de MKB klanten die jij in je portefeuille hebt. Is dit de vervolgstap waar je naar op zoek bent en wil je werken voor een mooie financiële kennisorganisatie met opleidings- en doorgroeimogelijkheden?

  meer over deze vacature

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles