Vind jouw kandidaatHet team Sociale Zekerheid gaat graag voor jou en jouw gemeente aan de slag om te assisteren bij de zoektocht naar de juiste nieuwe medewerker voor jouw openstaande vacature. Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in functies binnen het Sociaal Domein en door intensief contact met kandidaten weten wij welke kandidaat (op dit moment) geschikt is voor jouw specifieke functie/project.

In een persoonlijk gesprek wordt het functieprofiel, wensen en eisen voor de vacature bepaald. Vervolgens ontvang je van ons een CV van één of meerdere beschikbare kandidaten met hierbij een toelichting waarom wij denken dat hij of zij interessant is voor deze functie/dit project. Gewoon op een persoonlijke en open manier! En uiteraard op basis van no cure-no pay.

Blijkt ons advies succesvol en wil jij aan de slag met een kandidaat via KOOT, dan zijn er een 2-tal oplossingen, namelijk:

1) Detachering

2) Werving en Selectie

KOOTprofessionals streeft er altijd naar om zowel de kandidaat als werkgever op een professionele manier bij elkaar te brengen. Persoonlijk contact, no-nonsense, goede voorwaarden en snelheid zijn hierin de belangrijkste factoren.

Neem gerust contact op met het team van Sociale Zekerheid via onderstaand formulier of bel direct 010 - 767 05 75.

Vind jouw kandidaat
Geef hieronder jouw bedrijfsgegevens door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op:


KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles