KOOT voor jouBen jij op zoek naar een nieuwe geschikte opdracht of baan in de Sociale Zekerheid? Wil jij op een persoonlijke manier geholpen worden bij jouw zoektocht naar die ene leuke functie? Het team Sociale Zekerheid van KOOTprofessionals helpt jou graag.

Na ontvangst van jouw CV gaan wij graag een goed gesprek met jou aan waaruit jouw werkervaring, wensen en kwaliteiten naar voren komen. Ons team heeft jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling in het sociaal domein en helpt jou op een persoonlijke, no-nonsense en open manier.

Het doel is altijd om voor jou een opdracht te vinden waar jij helemaal tot je recht komt. Dat is waar het om gaat. Het team Sociale Zekerheid helpt jou bij jouw zoektocht naar een geschikte functie in de sociale zekerheid, zoals een project of een vaste baan.

Wanneer je aan de slag gaat bij jouw nieuwe werkgever, via KOOTprofessionals, zijn er 3 werkwijzen:

1) Detachering

Bij detachering krijg je een tijdelijk project contract en/of een arbeidsovereenkomst bij KOOTprofessionals waarbij je op projectbasis werkzaamheden uitvoert bij onze opdrachtgevers. Het grote voordeel van detachering is dat je de mogelijkheid krijgt om bij meerdere organisaties ervaring op te doen.

2) Direct indiensttreding bij jouw nieuwe werkgever

Dit is alleen van toepassing bij vaste functies van de opdrachtgever

3) ZZP

Je kan ook als ZZP-er voor nieuw werk terecht bij KOOTprofessionals. Het gaat dan om het bemannen van tijdelijke projecten waarbij je als zelfstandige/ZZP-er wordt ingehuurd door KOOTprofessionals en wordt gedetacheerd bij de opdrachtgever.

Benieuwd naar alle sociale zekerheid vacatures van dit moment? Klik hier voor alle vacatures.

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles