Vind jouw kandidaatKOOT Overheid is dé partner voor opdrachtgevers binnen de lokale overheid die ondersteuning nodig hebben in hun capaciteitsvraagstukken. Wij streven ernaar om voor alle capaciteitsvraagstukken een oplossing te bieden aan onze 
opdrachtgevers. 

Een oplossing die te allen tijde het karakter heeft van maatwerk. Vakinhoudelijke kennis vormt de basis voor onze dienstverlening. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam richt KOOT Overheid zich op de volgende domeinen binnen de lokale overheid:

- Het Sociale Domein
- De Ruimtelijke Ontwikkeling en
- Overige Publieke Dienstverlening (waaronder Openbare Orde & Veiligheid en Burgerzaken)

De dienstverlening van KOOT Overheid bestaat uit het detacheren van professionals, het verzorgen van werving & selectie trajecten en het uitvoeren van projecten (achterstanden, outsourcing, trainees). Altijd met de juiste persoonlijke aandacht en oog voor maatwerk.  Dit maatwerk realiseren wij door te kiezen voor openheid in zakendoen en een enorme gedrevenheid om tot de goede oplossing te komen. 

Wij streven er altijd naar een relatie te bouwen voor de lange termijn. Onze vakinhoudelijke kennis, oprechte interesse naar opdrachtgever en professional en persoonlijke benadering zijn de pijlers onder ons bedrijf.

Neem gerust contact op met het team van KOOT Overheid via onderstaand formulier of bel direct 010 - 767 05 75.

0   0
   Mis nooit meer beschikbare kandidaten »   

0   0

Vind jouw kandidaat
Geef hieronder jouw bedrijfsgegevens door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op:


KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles