KOOT voor jouKOOT Overheid is dé partner voor professionals binnen de lokale overheid die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Onze bemiddeling kenmerkt zich door maatwerk en oprechte aandacht voor jou als kandidaat. Vanuit onze vestigingen in Rotterdam en Amsterdam richt KOOT Overheid zich op de volgende gebieden binnen de lokale overheid:

- Het Sociale Domein 

- De Ruimtelijke Ontwikkeling en 

- Overige Publieke Dienstverlening (waaronder Openbare Orde & Veiligheid en Burgerzaken) 

Wil jij op een persoonlijke manier geholpen worden bij jouw zoektocht naar die ene leuke functie? 

Ons team van ervaren recruiters helpt jou graag. Na ontvangst van jouw CV gaan wij graag een goed gesprek met je aan waarin jouw werkervaring, wensen en kwaliteiten naar voren komen. Het doel is altijd om een opdracht voor je te vinden waar jij helemaal tot je recht komt. Dat is waar het om gaat.

KOOT Overheid biedt onze professionals de omgeving die hen koppelt aan opdrachten die uitdagen. Persoonlijke ontwikkeling van onze professionals staat voorop. Dit doen wij door iedereen oprechte aandacht te geven, hen te plaatsen in inspirerende werkomgevingen en door goede afspraken te maken over scholing. Als basis voor de samenwerking kennen wij goede en transparante voorwaarden, die minimaal overeenkomen met de voorwaarden van onze opdrachtgevers.

Wij bemiddelen professionals op de volgende manieren:

1) Detachering: je krijgt je arbeidsovereenkomst bij KOOTprofessionals waarbij je op projectbasis werkzaamheden uitvoert bij diverse opdrachtgevers. Het grote voordeel van detachering is dat je de mogelijkheid krijgt om bij meerdere organisaties ervaring op te doen.

2) Werving & Selectie: we bemiddelen jou rechtstreeks naar een vaste functie bij één van onze opdrachttgevers.

3) ZZP: ook wanneer je als ZZP – nu of in de toekomst – een nieuwe opdracht zoekt, kan je terecht bij KOOTprofessionals. Het gaat dan om het bemensen van tijdelijke projecten waarbij je als zelfstandige/ZZP-er wordt ingehuurd door KOOTprofessionals en wordt gedetacheerd bij de opdrachtgever.

Benieuwd naar alle vacatures binnen de overheid van dit moment? Klik hier voor alle vacatures.

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles