KOOT voor jouBen jij op zoek naar een nieuwe geschikte baan in de logistiek, luchtvaart, scheepvaart en transport? Wil jij op een persoonlijke manier geholpen worden bij jouw zoektocht naar die ene leuke functie? Het team Logistiek van KOOTprofessionals helpt jou graag.

Na ontvangst van jouw CV gaan wij graag een goed gesprek met jou aan waar jouw werkervaring, wensen en kwaliteiten naar voren komen. Ons team heeft jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in logistieke office-functies en wil jou op een persoonlijke, no-nonsense en open manier helpen.

Het doel is om jouw baan te vinden waar jij helemaal tot je recht komt. Dat is het waar het om gaat. Het team Logistiek helpt jou bij deze zoektocht naar die geschikte office-functie in de scheepvaart, transport en logistiek.

Wanneer je aan de slag gaat bij jouw nieuwe werkgever, via KOOTprofessionals, zijn er 3 werkwijzen:

1) Detavast

2) Detachering

3) Direct indiensttreding bij jouw nieuwe werkgever

In tegenstelling tot ‘direct indiensttreding’, krijg je bij deta-vast of detacheren een contract en/of een arbeidsovereenkomst bij KOOTprofessionals. Na het volbrengen van een vooraf afgestemde periode ga je vervolgens op contract bij jouw nieuwe werkgever.

Benieuwd naar alle logistieke vacatures van dit moment? Klik hier voor alle vacatures.

KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles