Vind jouw kandidaatHet team Financieel gaat graag voor jou en jouw organisatie aan de slag om te assisteren bij de zoektocht naar de nieuwe medewerker voor jouw openstaande vacature. Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in financiële functies weten wij goed welke kandidaat (op dit moment) op zoek is naar een organisatie als die van jou.

In een persoonlijk gesprek met jou bespreken wij het functieprofiel, wensen en eisen voor de vacature. Je ontvangt van ons een CV van één of meerdere beschikbare kandidaten met hierbij een toelichting waarom wij denken dat hij of zij interessant is voor jouw organisatie. Gewoon op een persoonlijke en open manier! En uiteraard op basis van no cure-no pay.

Blijkt onze hulp succesvol en wil je aan de slag met een kandidaat via KOOT, dan bieden wij hierin een drietal oplossingen, namelijk:

  • Deta-vast
  • Detacheren
  • Direct indiensttreding bij de werkgever (middels een Werving & Selectie-fee)

In tegenstelling tot ‘direct indiensttreding’, start de kandidaat bij deta-vast of detacheren bij jouw organisatie met een arbeidsovereenkomst/contract via KOOTprofessionals. Na het volbrengen van een vooraf afgestemde periode gaat hij/zij vervolgens op contract bij jouw organisatie.

KOOTprofessionals streeft er naar om zowel de kandidaat als werkgever op een professionele manier bij elkaar te brengen. No-nonsense, goede voorwaarden en snelheid zijn hierin de belangrijkste factoren.

Neem gerust contact op met het team van Financieel bel direct 010 - 767 05 75.

0   0
   Mis nooit meer beschikbare financiële kandidaten »   

0   0

Vind jouw kandidaat
Geef hieronder jouw bedrijfsgegevens door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op:


KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles