Executive SearchBen jij op zoek naar een HR, Sales, Marketing of Management Professional?

Bij KOOTprofessionals Executive Search wordt pro-actief en heel doelgericht op zoek gegaan naar jouw geschikte kandidaat. Door jarenlange expertise, een persoonlijke benadering en nauwe betrokkenheid wordt precies bepaald aan welke vereisten en kenmerken de ideale kandidaat moet voldoen. Vervolgens worden de mogelijkheden in kaart gebracht en de invulling van het proces bepaald. Het uiteindelijke doel: de route en de doorlooptijd zijn altijd helder. Deze benadering biedt, deels door de persoonlijke en pro-actieve opstelling, een succesvol resultaat.

Wanneer zet je KOOTprofessionals Executive Search in?

Posities die worden gekenmerkt als sleutelposities komen in aanmerking voor Executive Search. Geschikt potentieel voor een topfunctie is zeer beperkt aanwezig op de arbeidsmarkt. Maatwerk vanuit KOOTprofessionals Executive in deze is dan ook essentieel. Naast de vakinhoudelijke vaardigheden die nodig zijn voor het uitoefenen van de functie is ook de persoonlijke match tussen opdrachtgever en kandidaat van heel groot belang. Onze bevindingen worden onderbouwd met een gedegen assessment door een onafhankelijk assessment bureau. Als je, mogelijk met het oog op interne of externe belangen, confidentieel wilt werven dan is deze vorm van werven uitermate geschikt. Wederzijds commitment en vertrouwen staan hierbij voorop.

Jouw voordeel?

Het netwerk van gekwalificeerde professionals vormt een belangrijk uitgangspunt voor een zo kort mogelijke doorlooptijd van jouw procedure. Dat betekent voor jou dus besparing in zowel tijd als kosten en een snelle bijdrage aan de productiviteit van jouw bedrijf.

Werkwijze

Bij KOOTprofessionals Executive heb je altijd contact met een vaste ervaren gesprekspartner. Na aanname van de kandidaat blijven wij het proces volgen om optimale nazorg te verlenen. Spreekt deze aanpak jou aan geef dan de zorg van jouw belangrijke vacature(s) uit handen.

Neem gerust contact op met het team van KOOTprofessionals Executive bel 010 - 767 05 75.

Vind jouw kandidaat
Geef hieronder jouw bedrijfsgegevens door dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op:


KOOTprofessionals Rotterdam

K.P. van der Mandelelaan 82, 3062 MB Rotterdam

Grotere kaart weergeven
 

KOOTprofessionals Schiphol-Rijk

Koolhovenlaan 100, 1119 NH Schiphol-Rijk

Grotere kaart weergeven
Gerealiseerd door Moodles