Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Een tekort aan technisch personeel

Een tekort aan technisch personeel

30 april 2021
Het wordt steeds lastiger goed technisch personeel te vinden. Waar veel bedrijven de werving altijd zelf deden, merken deze nu dat dit steeds lastiger wordt. Dit komt voor een groot deel door de afnemende instroom van nieuw technisch talent. Doordat de instroom afneemt en de vraag toeneemt zoeken organisaties nieuwe manieren om aan technisch personeel te komen, denk hierbij aan het zelf opleiden of door buiten de grenzen te kijken. Lees hieronder het FD artikel 'Geen technisch personeel? Dan maar zelf opleiden' van 24 oktober 2018.
Tekort aan technisch personeel: Herkenbaar?

Tekort aan technisch personeel: Herkenbaar?

29 april 2021
Het tekort aan personeel in de technische sector wordt steeds vaker erkend, zo ook door KOOT. Het aantal vacatures binnen de techniek blijft groeien en deze vacatures kunnen niet allemaal op korte termijn vervuld worden. Werkgevers en kandidaten ‘matchen’ vaak niet in hun verwachtingen en wensen voor een baan. Werkgevers zoeken de perfecte kandidaat, echter zijn deze kandidaten er bij lange na niet voldoende.
Marco Blokmaker versterkt KOOT Techniek

Marco Blokmaker versterkt KOOT Techniek

29 april 2021
Dinsdag 22 mei is Marco Blokmaker gestart bij KOOT Techniek. Hij gaat aan de slag als Senior Accountmanager en zich richten op technische werkzoekenden én bedrijven.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!