Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Tekort aan technici

Tekort aan technici

12 juli 2021
Het tekort aan technici in Nederland neemt toe. Momenteel zijn er een stuk meer banen binnen de techniek en is er een tekort aan het aantal werknemers binnen de technische sector. Vooral in de maakindustrie zijn de tekorten groot.
Jongeren vinden techniek steeds interessanter

Jongeren vinden techniek steeds interessanter

30 april 2021
Middelbare scholieren zijn steeds meer geboeid door techniek. Jongeren raken gewend aan technologie om zich heen en ervaren het als iets vanzelfsprekends. Ze gaan vaker de uitdaging aan om bèta-vakken te volgen, maar vinden de lessen tegelijkertijd saai.
Personeelstekort in technische sector blijft problematisch

Personeelstekort in technische sector blijft problematisch

30 april 2021
Het merendeel van de technici op de arbeidsmarkt is ouder dan 40 jaar. Een nóg groter probleem is dat er te weinig jongeren zijn die dit gat kunnen opvullen wanneer deze werknemers met pensioen gaan. 80 procent van de technische werkgevers voorspelt dat deze kritische situatie de komende vijf jaar zal voortduren.
Vorige
1 2 3

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!