Even voorstellen... Joyce Groen!

Nieuws

Even voorstellen... Joyce Groen!

  • 11 april 2022
  • 11 april 2022

Hoi, daar ben ik!  

Joyce Groen, ik ben 35 jaar en geboren en getogen in Heijplaat Rotterdam!

Hier woon ik nog steeds met veel plezier tussen mijn vrienden en familie. Het is een klein dorpje gelegen tussen de hijskranen en containers van de Rotterdamse haven. Continu in beweging in een logistieke omgeving.

Met 17 jaar ervaring in de kappersbranche als allround hairstylist, waarin ik ben doorgestroomd als salonmanager, was het tijd voor iets nieuws! Aangezien ik jarenlang met plezier mijn klanten heb geholpen is deze sociale eigenschap dan ook echt een pré in mijn nieuwe uitdaging. Babbelen doe ik graag en mijn interesse in de mens wakkert een heuse vlam in mij! Ik ben erg zorgzaam en behulpzaam en wil er alles aan doen om jou te helpen.

Waarom KOOTprofessionals?

Ja, dat is een goeie vraag en het antwoord is simpel. Ik had mijn vrienden en familie ingelicht dat ik op zoek was naar iets nieuws. Als snel kreeg ik de tip: zou je niet eens bij KOOT komen kijken? Na mijn research over KOOTprofessionals wist ik dat ik aan het goede adres was. Na een fijn gesprek had KOOT een duidelijk profiel van mij en konden ze mijn wensen duidelijk verwoorden.

Uitgenodigd voor een tweede gesprek.

“Lijkt het je niet leuk om bij ons te komen werken?’

Heel graag! Actief bezig zijn met de mensen en een juiste ‘match’ maken tussen de kandidaten en de opdrachtgevers leek mij een erg leuke uitdaging. Ik keek er al naar uit om mee te lopen en te kijken in KOOT’s opgebouwde netwerk en zo ook mijn eigen netwerk te kunnen opbouwen. Ik ben een manusje van alles en wil niet stilzitten.

Er zijn toch meer recruitmentbureaus?

Door mijn eigen ervaring ‘als kandidaat’ bij KOOT merkte ik dat mijn collega’s een hele persoonlijke manier van werven hanteren. Zij kijken naar de persoon en niet alleen naar het CV. Ik voelde mij tijdens de sollicitatieprocedure op mijn gemak. Door de manier van omgang wist ik meteen, dit is een bedrijf waar ik mij veilig en zeker voel en waar ik de volgende stap in mijn carrière wil maken.

De eerste maand vliegt voorbij!

Time fly’s when we’re having fun! De eerste maand zit er alweer op. Mijn eerste week bestond uit het ondervinden van mijn nieuwe werkplek, systeemkennis en aangesloten trainingen van het KOOT inwerkprogramma. Ik mocht al snel aansluiten bij kennismakingsgesprekken. Daar zat ik dan, aan de ander kant van de tafel met een heerlijk bakje koffie! Uit mijn eigen ervaring kon ik al aardig mee praten in de gesprekken die mijn collega met de kandidaat voerde en welke ambities en wensen diegene heeft voor een nieuwe uitdaging in hun carrière. Werving en selectie is niet alleen op cv screenen maar de mens zelf leren kennen en de beste match maken bij de juiste opdrachtgever.

Werk aan de winkel! De opdrachtgevers zijn de andere kant van de partij, waar wij graag langs gaan om hulp te bieden en om een goed beeld te krijgen waar onze kampioenen terecht komen! Wij gaan voor een win-winsituatie!

Wat vind je het leukste tot nu toe?

Contact houden van alle kandidaten en opdrachtgevers die ik gesproken heb. Je verbindt je met verschillende mensen uit alle hoeken van Rotterdam en omstreken. Een gezicht vergeet ik nooit, dit is mijn talent en daar voel ik mij prettig bij!

Model.Name

Gerelateerde blogs

Is thuiswerken wel zo goed?

Is thuiswerken wel zo goed?

Lees meer
Inspiratie voor cursussen in 2016

Inspiratie voor cursussen in 2016

Lees meer
Vragen naar gezondheid tijdens sollicitatie - Sollicitatietips #1

Vragen naar gezondheid tijdens sollicitatie - Sollicitatietips #1

Lees meer
Besteedbaar inkomen vaak nog hoger dan loonstrookje

Besteedbaar inkomen vaak nog hoger dan loonstrookje

Lees meer
Nythyah sluit haar 1e werkweek af

Nythyah sluit haar 1e werkweek af

Lees meer
Goed vindbaar zijn op LinkedIn - Sollicitatietips #2

Goed vindbaar zijn op LinkedIn - Sollicitatietips #2

Lees meer
Persoonsgebonden budgetten werken niet

Persoonsgebonden budgetten werken niet

Lees meer
Hardnekkige griepepedimie bestrijden met deze tips

Hardnekkige griepepedimie bestrijden met deze tips

Lees meer
Op naar meer vrouwen in de ICT

Op naar meer vrouwen in de ICT

Lees meer
Nederlandse werklozen sneller aan de slag dan andere Europeanen

Nederlandse werklozen sneller aan de slag dan andere Europeanen

Lees meer
8 signalen dat je een baan hebt die bij je past

8 signalen dat je een baan hebt die bij je past

Lees meer
Praatje pot bij sollicitatiegesprek - Sollicitatietips #3

Praatje pot bij sollicitatiegesprek - Sollicitatietips #3

Lees meer
Schrikkeldag met of zonder extra kosten

Schrikkeldag met of zonder extra kosten

Lees meer
KOOTprofessionals gaat verhuizen

KOOTprofessionals gaat verhuizen

Lees meer
Het uitzicht is nieuw. KOOT is verhuisd.

Het uitzicht is nieuw. KOOT is verhuisd.

Lees meer
1 april...kikker in je bil

1 april...kikker in je bil

Lees meer
8 Dingen Die Alleen Succesvolle Werkzoekenden Kunnen Zeggen - Sollicitatietips #4

8 Dingen Die Alleen Succesvolle Werkzoekenden Kunnen Zeggen - Sollicitatietips #4

Lees meer
Aantal online vacatures 1e kwartaal met 22,3 procent gestegen

Aantal online vacatures 1e kwartaal met 22,3 procent gestegen

Lees meer
Aparte vragen bij je sollicitatiegesprek - Sollicitatietips #5

Aparte vragen bij je sollicitatiegesprek - Sollicitatietips #5

Lees meer
Ook op kantoor is het warm...

Ook op kantoor is het warm...

Lees meer
Gemeente Westland is het sociaalst

Gemeente Westland is het sociaalst

Lees meer
Veel vacatures, groei in economie maar lonen blijven achter

Veel vacatures, groei in economie maar lonen blijven achter

Lees meer
Vaker in de file tot 2023

Vaker in de file tot 2023

Lees meer
Een nieuwe baan juist in december scoren!

Een nieuwe baan juist in december scoren!

Lees meer
Een kerstpakket óf een cadeaubon?

Een kerstpakket óf een cadeaubon?

Lees meer
Een hand of toch drie zoenen?

Een hand of toch drie zoenen?

Lees meer
Met deze 20 tips versla je Blue Monday

Met deze 20 tips versla je Blue Monday

Lees meer
Tips om om te gaan met sollicitiestress - Sollicitatietips #6

Tips om om te gaan met sollicitiestress - Sollicitatietips #6

Lees meer
Zomertijd; (eerder) je bed uit

Zomertijd; (eerder) je bed uit

Lees meer
Het aantal banen groeit, maar de werkloosheid blijft

Het aantal banen groeit, maar de werkloosheid blijft

Lees meer
Wie haalt er koffie/thee op kantoor?

Wie haalt er koffie/thee op kantoor?

Lees meer
Waarom een kantoorhond zorgt voor meer geluk en minder stress

Waarom een kantoorhond zorgt voor meer geluk en minder stress

Lees meer
De ervaringen van stagiaire Julian bij KOOT

De ervaringen van stagiaire Julian bij KOOT

Lees meer
Het open kantoor: Productieve jungle of stressvolle oase?

Het open kantoor: Productieve jungle of stressvolle oase?

Lees meer
KOOT viert internationale dag van de muziek

KOOT viert internationale dag van de muziek

Lees meer
"Een leerzame en afwisselende stage binnen een gezellig team!"

"Een leerzame en afwisselende stage binnen een gezellig team!"

Lees meer
Stagiaire Manon schrijft over haar KOOT-ervaring

Stagiaire Manon schrijft over haar KOOT-ervaring

Lees meer
Corona-update van(uit) KOOT

Corona-update van(uit) KOOT

Lees meer
Als je haar maar goed zit...

Als je haar maar goed zit...

Lees meer
Natuur is de grote winnaar

Natuur is de grote winnaar

Lees meer
7 LinkedIn tips voor meer zichtbaarheid

7 LinkedIn tips voor meer zichtbaarheid

Lees meer
Onze nieuwe aanwinst!

Onze nieuwe aanwinst!

Lees meer
CV tips

CV tips

Lees meer
KOOT partner van Rotterdamse Sporticonen

KOOT partner van Rotterdamse Sporticonen

Lees meer
Tips van Topaz

Tips van Topaz

Lees meer
Beste wensen voor 2017

Beste wensen voor 2017

Lees meer
Eerste PubQuiz van KOOT was zeer geslaagd!

Eerste PubQuiz van KOOT was zeer geslaagd!

Lees meer
'Jaarlijkse uitkering vakantiegeld een soort zelfbescherming'

'Jaarlijkse uitkering vakantiegeld een soort zelfbescherming'

Lees meer
KOOT is AVG-Proof per 25 mei 2018

KOOT is AVG-Proof per 25 mei 2018

Lees meer
Port Exhibition 2018 was een succes voor KOOT

Port Exhibition 2018 was een succes voor KOOT

Lees meer
KOOT feliciteert geslaagde STC'ers

KOOT feliciteert geslaagde STC'ers

Lees meer
De reserves op de arbeidsmarkt raken snel op

De reserves op de arbeidsmarkt raken snel op

Lees meer
Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

Tips om om te gaan met sollicitatiestress - Sollicitatietips #6

Lees meer
Tips voor een stressvrije werkdag

Tips voor een stressvrije werkdag

Lees meer
Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

Hoe blijf ik mijn sollicitatiezenuwen de baas?

Lees meer
Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

Krapte arbeidsmarkt : Waar liggen de kansen?

Lees meer
Liegen op het cv waarom doen we dat?

Liegen op het cv waarom doen we dat?

Lees meer
Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

Maandagochtend-tips: De week goed beginnen!

Lees meer
Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

Hoe maak je een goede eerste indruk tijdens je sollicitatiegesprek?

Lees meer
Kleine loonstijging in 2022, maar inflatie stijgt harder!

Kleine loonstijging in 2022, maar inflatie stijgt harder!

Lees meer
Onze nieuwste collega Youri!

Onze nieuwste collega Youri!

Lees meer