Techniek

Kandidaten in de techniek bij KOOTprofessionals

Op deze pagina vind je alle kandidaten die op dit moment beschikbaar zijn. 

Filter kandidaten op vakgebied
Resultaat 1 tot 5 van 10

Allround Constructiemedewerker

Joey is een gemotiveerde en leergierige jongeman die op zoek is naar een leuke startersfunctie binnen de techniek.

Elektromonteur

Mike is een ervaren en loyale Monteur die zijn carrière begonnen is als Leerling Monteur bij Elektro Groeneweg BV in de woning- en utiliteitsbouw. Hier is al snel doorgegroeid naar Leidinggevend Monteur.

Lasser

Jack is een ervaren en gemotiveerde man met ruim tien jaar ervaring als Lasser. Hij is bekend met MIG/MAG, TIG, RVS en elektrode lassen.

Medewerker Technische Dienst

Peter is een vriendelijke en hardwerkende man met al ruim vijftien jaar ervaring in de techniek. Zijn kennis op hydraulisch en mechanisch gebied is goed, maar hij beheerst ook op het gebied van elektrisch en pneumatisch gebied de kennis om het werk uit te voeren.

Projectleider Bouw

Sander is een spontane en hardwerkende man met ruime ervaring als Projectleider in de techniek. Hij is begonnen als Tekenaar en al snel doorgegroeid naar een Projectleider functie.
Vorige
1 2

Ik zoek naar talent

Laat ons je helpen en neem contact met ons op.

Onze kandidaten zijn:

  • Gemotiveerd
  • Enthousiast
  • Meteen inzetbaar

Neem contact op

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT zorgt voor kampioenen

KOOT brengt werkgever en werknemer bij elkaar. Altijd professioneel, altijd persoonlijk. We houden niet van gedoe, maar zijn wel enorm gedreven. En dat zie je terug in onze open manier van zakendoen. Ons belangrijkste doel is het samenbrengen van een werknemer en werkgever, die met plezier met elkaar werken. Zowel bij vaste posities als tijdelijke opdrachten.