Binnen deze blogpagina kunt u het allerlaatste nieuws vinden op het gebied van Logistiek. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke weetjes te vinden binnen onze blogpagina. Veel leesplezier. 

Onze nieuwste collega Youri!

Onze nieuwste collega Youri!

20 april 2022
Hallo! Mijn naam Youri Mollis, ik ben 27 jaar en ik ben een trotse Delftenaar. Ik woon al mijn hele leven in het mooie Delft en sinds 6 jaar woon ik samen met mijn lieve vriendin. Wij hebben een hondje en vinden het leuk om lekker uit te waaien op het strand of een wandeling te maken door het bos. Ik ben dus een echte levensgenieter.
Kleine loonstijging in 2022, maar inflatie stijgt harder!

Kleine loonstijging in 2022, maar inflatie stijgt harder!

4 januari 2022
Het bedrag op het eerste loonstrookje van dit jaar is voor veel werkenden iets hoger dan vorig jaar. Maar de prijzen voor producten en diensten stijgen harder, waardoor velen er toch op achteruitgaan. Dat werkgevers vanaf dit jaar een onbelaste thuiswerkvergoeding mogen geven, lost dat probleem niet altijd op, meldt hr- en salarisdienstverlener ADP dinsdag.
Onze nieuwe aanwinst!

Onze nieuwe aanwinst!

16 november 2021
Girish Joerawan is onze nieuwste aanwinst en werkt sinds deze maand bij KOOTprofessionals. In dit artikel stelt hij zich aan u voor en vertelt hij over zijn functie bij KOOTprofessionals.

Waarom werken binnen de logistiek?

De logistieke branche bestaat niet alleen uit vrachtwagenchauffeurs, warehouse medewerkers en heftruckchauffeurs. Functies als accountmanager, transportplanner, declarant en expediteur zijn net zo belangrijk. Heb je geen logistieke achtergrond maar ben je wel geïnteresseerd in deze branche? Geen probleem! Bekijk hier onze vacatures!